Hier kun je de laatste nieuwtjes vinden omtrent mijn werk, mooie exposities of bijzondere projecten.

 

Openingstijden

Het hele jaar door is het atelier met bijbehorende galerie geopend als ik aan het werk ben. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken via telefoon of mail om vrijblijvend te komen kijken.

2 x Per jaar wordt de galerie verrijkt met enkele collegakunstenaars. In maart en april en in de decembermaand vind er een mooie samenwerking plaats tussen mijn werk en het werk van collega's. Een mooie mix van verschillende disciplines. Op deze dagen zullen er ook speciale vaste openingstijden zijn. Deze zullen te vinden zijn in de nieuwsberichten, of bij de exposities. 

 

Kunstroute ZAF

-zaterdag 9 t/m zaterdag 16 maart

-openingstijden 11.00-17.00 uur

In het centrum van Sittard vindt een kunstroute plaats op 22 verschillende locaties. Deze kunstroute loopt gelijktijdig met de TEFAF Maastricht. Een unieke kans om mijn atelier te bezoeken, waarbij in de galerie ook werk te zien zal zijn van 2 van mijn collegakunstenaars. Plattegrond is te verkrijgen in het atelier.  Overige informatie is te vinden op http://zaf-sittard.nl

Mag ik voorstellen:

Keramiek: Mia America is op geheel eigen wijze bezig met klei en keramisch werk. De vrouw staat in haar werken vaak centraal. Het zijn stilstaande momenten in de tijd van geluk, verwondering of blijheid. 

Wandkleden: Bij Guus Smeets ontstaan de tekeningen alsof ze er al lang waren en lagen te wachten om op het papier te komen. Daarna worden ze genaaid op doek. De wand-plafondkleden zijn van 2 zijden te bekijken en goed te plaatsen als een roomdivider, of voor een raam. De mooie transparantie met de schilderingen en genaaide stukken geven een prachtig gefilterd licht.

 

Duo-expositie in Museum Valkenburg 

-8 juni t/m 8 september

In de zomermaanden zal een deel van mijn beelden te zien zijn in museum Valkenburg samen met houtskooltekeningen van kunstenares Lisanne Sloots.

De vernissage zal plaats vinden op zondag 9 juni om 15.00 uur. Uiteraard bent u van harte welkom.