Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • AlbrechtPaul Sanders (21 juni 2024): Ik heb op 19 juni jouwwerken in de tentoonstelling in Museum Valkenburg bezocht en was zeer onder de indruk van het getoonde. Het aspect van vrouwenlijven in 'bondage', met die maskers en touwen was zeer beklijvend. Niet om mijn geile fantasieën, maar om de inperking waarin het menselijk lijf zich toont. Het is zo diep! Zoals Gustav Klimt vrouwen toont die opgesloten zitten in luxe harnassen, zo toon jij vrouwen in hun opgeslotenheid van 'gezien lichaam'. Dat toont niet alleen rafelrandjes, zoals je ze zelf noemt in je video, maar het toont een existentiële beperking in tijd en plaats. Zo van nu of nooit, hier of nergens. Dat is de kracht van die door planken doorkliefde lijven, van die ingesnoerde huid. En dat wordt gemaakt door iemand die blijkbaar 'Miss Holland' was! Prachtig. Een mooie herinnering laat je aan Valkenburg en aan het museum daar, dat jou - terecht - ruimte verschaft. Complimenten - mooi werk !
  • Sjekka Dingemans (23 april 2023): Vorig jaar december 2022, een prachtig schilderij gekocht bij Angelique. Een droom voor mij om ooit zelf een mooi schilderij te kopen en nu is het de eye catcher in mijn woonkamer. Ik was eigenlijk gevallen voor een ander schilderij van haar. Maar nadat ik een paar werken thuis kreeg om rustig te kunnen kiezen, bleek het schilderij dat ik nu heb een match made in heaven. Angelique is vriendelijk en professioneel. Maakt echt prachtige werken. En een kijkje in haar mooie atelier is zeker de moeite waard. Ik ben nog elke dag blij dat ik verliefd werd op het schilderij in haar etalage. Ook al leidde mij dat uiteindelijk naar deze droom aan de muur. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen, ik had het graag gedeeld.
  • Karien Evers (8 februari 2023): Eind vorig jaar heb ik een schilderij gekocht bij het atelier van Angelique. Na meerdere keren langs de etalage te hebben gelopen had ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Wat een warm welkom. Angelique is met 3 schilderijen bij mij langs geweest en heeft ze achter gelaten zodat ik in alle rust kon beslissen welke ik het beste vond passen in mijn woonkamer. De keuze was snel gemaakt. Dankjewel voor je enthousiasme en uiteraad het mooie schilderij. Groetjes, Karien
  • Marielle (17 oktober 2020): Angelique, wat maakt u mooie beelden! Ik hoop op termijn eentje te kunnen aanschaffen. Nog even kijken wat ik precies wil hebben, want ik vind alles mooi.
  • Ans Welling (21 juli 2020): Beste Angelique, Wij wilden graag een blijvende herinnering van onze grote trouwe viervoeter van 17 jaar oud. Je hebt een prachtige bodycast van onze hond gemaakt. Zijn poot in de hand van mijn zoon. Tijdens de casting hing er een super relaxte sfeer, en het was heerlijk om jou als beeldend kunstenaar aan het werk te zien. Je hebt ons alle ruimte gegeven om onze wensen kenbaar te maken, en advies gegeven waar nodig. En dan vandaag de onthulling! Het beeld is echt super geworden. Erg mooi om een blijvende herinnering te hebben, en dat ik nog af en toe zijn poot in mijn hand kan houden.
  • Astrid (19 juli 2020): Reactie van 1 Augustus 2018 Lieve Angelique, Met tranen in mijn ogen heb ik zojuist je blog gelezen. Ik zou willen dat ik net zo'n mooie tekst kon schrijven zoals jij in je blog. Maar ik kan alleen maar zeggen ook namens Nico dat je ons heel erg blij hebt gemaakt met dit mooie beeld van James. Dit is niet ons eerste werk van jou (alleen jou werk hangt hier aan de muur). Maar dit is wel het eerste beeld. Wekelijks kwamen James en ik naar je Atelier en in het begin dacht ik eerlijk gezegd "gaat dit beeld op James lijken". Tijdens onze discussies waren we James meerdere keren kwijt en liep hij weer over de gang te buurten bij andere kunstenaars. Maar gelang de tijd begon ik steeds meer James te herkennen. Je hebt echt zijn karakter in het beeld laten zien. We zullen er zeker van genieten maar voorlopig knuffel ik de echte James nog. Heel erg bedankt Nico & Astrid Prins Knuffel van James
  • Jolanda (19 juli 2020): Reactie uit 16-11-2016 Na een korte en heftige ziekteperiode heb ik begin dit jaar afscheid moeten nemen van mijn lieve partner. Jij kwam met het prachtige idee om zijn as te gaan verwerken in een schilderij om zo een mooi herdenkingsobject te hebben. Je bent enkele keren langsgekomen om je goed in te leven, en zo een passend schilderij te maken. Samen hebben we halverwege het proces in jouw atelier in een intieme en emotionele sfeer de as in het schilderij verwerkt. In alle rust is dit schilderij tot stand gekomen, en deze tijd had ik ook nodig om het verlies van mijn maatje te verwerken. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Het is een einde, maar ook een begin. Een schilderij waar ik steun, kracht en energie uit haal om verder te gaan. Dankjewel voor je inlevingsvermogen en de vertaling hiervan in dit kunstwerk. Jolanda
  • marleen van hilten (7 december 2019): Wat een prachtige prachtige beelden. Ik stuur een link door naar het vliegveld van Atlanta die altijd een prachtige beeldententoonstelling hebben in de verbindingsgang van de terminals. Momenteel van beeldhouwers uit Tanzania en Zambia. Uw grote beelden zouden daar schitterend staan.
  • G. Everts (11 december 2017): Ik heb voor het eerst een kaart verstuurd via jouw website. Een ruime keuze en heel eenvoudig te bestellen. Als verbeterpunt zou het kiezen van een datum in de toekomst om het te gersturen nog handig zijn. Leuke site!